Kategori: Kneppe

luder slagelse gratis erotiske historier

var 36 år, single, og boede med sin bror i et hus i en forstad i Slagelse. Her stod jeg i et fremmed hus, med min kone igennem 8 år foran mig, og var klar til at lade andre få hende først. Jeg vil gerne påstå jeg kneppede hende i 20-30 min., men faktum er jeg kom efter 3-4 min. Hun kunne ikke lukke hånden omkring den, og selvom hun sad med to hænder på den, var der stadig mere pik der stak ud ovenfor, som hun kunne sutte. Jeg spurgte ind til om hvad der var i konvolutten. "Det er pengene, samt telefonnumrene på dem hver især. Børnene afleveret til bedsteforældre efter dagplejen, samt diverse huslige pligter, ihvertfald for mig. Han skubbede sig tilbage fra bordet, og spændte sine bukser. "Ja hun er sgu alle pengene værd" grinte Jens mens hans pik langsom rejste sig igen. Det var som en fantasi at stå og se på at hendes fisse langsomt åbnede sig og smurte hans pik, mens han pressede sig mere og mere. Klokken var vel cirka halv tolv da jeg kom retur. Han ser ud til at være cirka 30, og har de dejligste blå øjne. Jeg kunne høre et hvin fra Helle. Nu tog tingene pludselig fart. Sad med den stiveste pik og gloede på skærmen, og kunne ikke fatte hvad der var sket. Jeg grinte for mig selv og tænkte, hun kommer sgu aldrig til at gå igen, hvis de puler hende færdig. Er det det værd bare for en pik?

Varde : vardeakvariefisk: Luder slagelse gratis erotiske historier

Men at kneppe en fisse så varm og fyldt med sperm er svært at stå imod. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre eller sige. Først stille og tøvende, så mere intenst op og ned af skaftet, mens tungen langsomt løb op til hovedet igen, og hun slugte det begærligt. sagde hun "DET vil jeg gerne!" endnu mere paf blev jeg, da hun tog min hånd og førte den ned til hende fisse. Svin, tænkte jeg og løb om til haven igen. Jeg satte mig ud i bilen, og lagde mig til at sove. "Uhmm, den smager godt stønnede hun. Fuck hvor var jeg tændt. Jeg tog stille min pik frem, og begyndte at kæle, men kunne mærke der ikke skulle andet end et vindpust til, før jeg ville komme, så jeg koncentrerede mig om at kigge. Claus trykkede sig tættere på og hans kæmpenosser kom helt op til hendes ansigt, hun drejede hovedet og slikkede dem begærligt.

Videos

FakeTaxi Exotic dancer works her magic for free ride. Nu rettede jeg igen mit fokus mod stuen, og Helle var kommet ned af bordet. Der var stille en stund, og så hørte jeg piften og hujen. Høje hæle på et bord, med spredte ben mod gutterne, så de kunne se lige op i hendes glatte underliv. Helle slap Claus's nosser og pik et øjeblik og stønnede og roterede med underlivet. Vi har lavet private gangbang, og haft adskillige fyre på besøg, så hvorfor ikke?" sagde hun mens hendes hænder begyndte at kramme hendes bryster, og hun stønnede dybere og dybere. Den anden hedder. "Heller ikke jeg" kom det fra Jens "Vend hende om" kom det fra Peter. "Nu skal jeg fandme mærke den fisse" næsten brølede han, mens han uden forvarsel bankede sin pik op i hendes fisse.

Luder slagelse gratis erotiske historier - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *